oktober 17, 2016

Autosleutel – Afstandsbediening

Een extra autosleutel is altijd handig, maar kan ook nodig zijn als u uw reservesleutel onverhoopt kwijt bent. Bij Autoschade Westelaken in Den Helder kunt u uw autosleutel laten kopiëren en uw afstandsbediening laten programmeren.

Kosten kopiëren autosleutel

Het kopiëren van een autosleutel (met transponder of chip) kost tussen de € 47,50 en € 69,00. De gekopieerde sleutel is altijd binnen 24 uur klaar en meestal kunt u er zelfs op wachten!

Kosten sleutel met afstandsbediening

Het programmeren van een sleutel met afstandsbediening varieert van prijs door merk en model van de auto. Het programmeren kost meer tijd dan het maken van een transpondersleutel en wij vragen u dan ook om uw auto bij ons neer te zetten. En wij bellen u als we klaar zijn!

Repareren van uw bestaande sleutel

Soms kan het zijn dat de knopjes van uw afstandsbediening stuk zijn. Kom langs om te kijken of repareren een optie is!

Nieuwe Key Shell

Ook deze hebben wij voor u. En als wij hem niet hebben liggen is deze zo besteld en geleverd!

 

Wilt u ook een autosleutel laten bijmaken? Of wilt u een prijsopgave?

Voor het programmeren van een autosleutel met afstandsbediening hebben wij wel een aantal gegevens van u nodig. Merk, type, bouwjaar (met maand) en een duidelijke foto van uw autosleutel als u ons dat toestuur kunnen wij u een passende prijs toe sturen. Dit kan via de email: info@ westelakenspuiterij.nl of nog sneller via whatsapp 0223769051