november 19, 2014

Keuken Spuiten

Wat is er nou mooier dan een gespoten keuken? Kies uw eigen kleur, en u heeft in een mum van tijd een nieuwe keuken in luxe hoogglans of landelijk mat.

Of u nu een koopwoning heeft of in een huurwoning woont, het spuiten van uw keuken is altijd mogelijk, en dat voor een fractie van wat een nieuwe keuken kost. Vaak zijn de kastjes achter de keukenfronten gewoon nog helemaal intakt! waarom zou u dan een hele nieuwe keuken kopen als bijvoorbeeld de kleur u niet meer bevalt? Laat gewoon de keukenkasten spuiten.

Ook gebeurd het vaak dat van de keukenkasten de folie loslaat, hierop zit meestal geen garantie of de garantie is verlopen (meestal 5 jaar) en nieuwe fronten in dezelfde maat bestellen kost bijna net zoveel als een nieuwe keuken kopen. Hier is het spuiten van de keukenfronten ook dé oplossing.

Blijf u niet ergeren aan die loslatende folie of die vanille gele kleur uit de jaren ’90 en vraag een geheel vrijblijvende offerte aan, ik maak met u een afspraak om de keuken te komen bekijken ( regio Den Helder, Julianadorp) , op te meten en kleuradvies en binnen 3 werkdagen ontvangt u een prijsopgave per mail zonder verplichtingen of kosten. Mocht u akkoord gaan met de offerte dan maken we een afspraak voor het spuiten van uw keuken Voor eventuele demontage/montage verwijzen wij u graag door naar Boelsums Keukenmontage.

vraag nu een offerte aan via info(apestaartje)westelakenspuiterij.nl

Indien het om het verbeteren van een woning (mits ouder dan 2 jaar) betaalt u maar 9% BTW op arbeidsloon.

oude keuken

 

nieuwe keuken