juli 17, 2019

Over ons

Westelaken Spuiterij: Meer dan 30 jaar ervaring

Albert van de Westelaken, eigenaar en oprichter van Westelaken Spuiterij in Den Helder, zit al sinds 1985 in het vak. “Ik ben begonnen als leerling autospuiter bij diverse schadebedrijven, zoals Blaauboer en Kossen, Schadeservice Duynker en Jan Bruin Ford Dealer. Niet alleen het spuiten had mijn aandacht. Ik was ook geïnteresseerd in plaatwerk en uitdeuken.” De leergierige Albert pakte daarom altijd alles aan wat er voorhanden kwam. 

Sinds 2012

Na enkele jaren in dienst te zijn geweest, nam hij in 2012 de stap om een eigen bedrijf met werkplaats en spuitcabine te starten. “Ik nam een bestaand pand over, dat op de ideale plek in Den Helder stond: midden tussen de autohandelaren en autobedrijven en naast een autowasplaats.” 

Voor spuitwerk en meer

Inmiddels kan men bij Westelaken terecht voor meer dan alleen spuitwerk en autoschadeherstel. “Van taxatie tot reparatie en van uitdeuken tot keukens spuiten, we draaien onze handen er niet voor om!” U bent van harte welkom om kennis te maken met het team van Westelaken. U vindt het bedrijf aan de Ambachtsweg 19a in De Schooten in Den Helder