november 19, 2014

Keuken spuiten

Bent u uitgekeken op uw keuken of ergert u zich aan de gebruikssporen op uw keukenkastjes? Dan kunt u natuurlijk kiezen voor een nieuwe keuken, maar uw keuken spuiten is een veel goedkopere oplossing! Bij Westelaken Spuiterij in Den Helder spuiten we regelmatig keukenkastjes en complete keukens. Op die manier heeft u voor weinig een ‘nieuwe’ keuken, die er weer een paar jaar tegenaan kan. En… in de hoogglans of matte kleur die u mooi vindt. 

Een nieuwe keuken voor een beperkt budget

In een huurwoning zal u niet snel een nieuwe keuken plaatsen. Dan is het spuiten van uw keuken een goede oplossing, om de keuken toch helemaal naar uw stijl te krijgen. Als u een koopwoning heeft, wilt u misschien niet duizenden euro’s aan een nieuwe keuken uitgeven. Ook dan is keuken spuiten een prima oplossing, want binnen mum van tijd en een beperkt budget oogt de keuken weer als nieuw!

Het komt ook voor dat het folie van de keukenkasten loslaat. Uiteraard gebeurt dit negen van de tien keer als de garantie verlopen is. U kunt er dan voor kiezen om nieuwe fronten te bestellen, maar vaak moet u daarvoor diep in de buidel tasten. Het spuiten van de keukenfronten heeft hetzelfde effect, maar is een stuk minder kostbaar! 

Offerte aanvragen keuken spuiten

Wilt u ook uw keuken laten spuiten? Vraag dan nu geheel vrijblijvend een offerte aan bij Westelaken Spuiterij. Wij komen bij u thuis om uw keuken te bezichtigen en op te meten, daarnaast voorzien we u graag van een kleuradvies. Vervolgens ontvangt u binnen drie werkdagen een offerte op maat. 

Als u akkoord gaat met de offerte, maken we een afspraak voor het spuiten en kunt u daarna weer jaren genieten van uw ‘nieuwe’ keuken! 

Vraag nu een offerte aan. 

keuken zo goed als nieuw

Heeft u hulp nodig bij de montage en/of demontage van uw keukenfronten? Dan verwijzen wij u graag naar onze vertrouwde partner Boelsums Keukenmontage.

Indien het om het verbeteren van een woning (mits ouder dan 2 jaar) gaat, betaalt u slechts 9% BTW op arbeidsloon.